E-vacanta 2009

1.528

Proiectul “e-VACANTA!”, parte a Programului “Economia Bazata pe Cunoastere” (EBC), este o competitie interscolara initiata de catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, în calitate de organizator, în parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Competitia “e-VACANTA!” – aflata la editia a IV-a – are ca scop consolidarea practicilor pozitive ale editiilor anterioare si dezvoltarea de activitati complementare, definite de utilizarea creativa a computerului, comunicare si dezvoltarea de comunitati de practica pedagogica moderna.
Participarea activa a scolii la o serie de activitati extracurriculare desfasurate pe timpul vacantei de vara va contribui la cresterea coordonarii la nivelul scolilor participante, la sustinerea relatiei de colaborare cu celelalte scoli din reteaua proiectului Economia Bazata pe Cunoastere si la extinderea bunelor practici în toate cele 255 de comunitati înscrise în proiect.

O parte din elevii Scolii Mihai Eminescu coordonati de profesoarele Judit Paduraru si Malinici Oana participa si în vacanta asta la proiectul e- vacanta. Elevii lucreaza cu entuziasm la toate cele 12 activitati din cadrul proiectului.

p1030879


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here