Dosar penal pentru violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis

1.575

La data de 21 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buhuși au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 36 și 44 de ani, din localitate, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis. Cei în cauză au fost introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a rezultat că, la data de 29 august a.c., un bărbat, de 36 de ani ar fi condus un autoturism pe strada Orbic din Buhuși, până la domiciliul unei rude, un bărbat de 44 de ani din aceeași localitate. Între cei doi bărbați ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia s-ar fi lovit reciproc, tulburând totodată, ordinea și liniștea publică.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, bărbatul de 36 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

Comunicat IPJ Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here