Donații importante din partea Dedeman și InterTransCom pentru spitalul din Buhuși

979

În această săptămână, Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși a primit donații importante de la două din cele mai puternice companii din județ: Dedeman și InterTrasCom.

Conform unui comunicat al conducerii spitalului, compania buhușeană InterTransCom a donat suma necesară achiziționării a 30 de paturi noi, moderne, cu saltea inclusă, bare laterale de protecție și segmente rabatabile.

Printr-un al comunicat, postat chiar astăzi pe pagina de Facebook, fost anunțată o altă sponsorizare, de această dată de la firma Dedeman, care a donat, prin asociația sa, un sistem de ecografe de ultima generație – ecograf mare Venue R8 si ecograf mic VSCAN Air (sonda cu tableta) produse de General Electric. Ecografele vor intra în dotarea structurilor de Terapie Intensivă și Terapie Acută, atât COVID cât și non COVID.

Dacă doriți să faceți donații pentru Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei”, o puteți face în contul Asociației Prietenii Spitalului Buhuși, cu sediul în Buhuși, str. Voioagă ,nr. 3, jud. Bacău, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor nr. 7/27.06.2019, cont RO60BTRLRONCRT0501245301, deschis la Banca Transilvania, reprezentată prin doamna Vrînceanu Alina, în calitate de Președinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here