Donație importantă pentru spitalul din Buhuși din partea firmei INTERTRANSCOM

2.010

Printr-o postare pe pagina de Facebook, conducerea Spitalului „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși a anunțat achiziția a 14 paturi noi, cu saltele și toate accesoriile incluse, pentru viitoarea structură medicală unde vor fi tratați pacienții COVID 19.

Cea mai mare companie buhușeană, SC INTERTRANSCOM IMPEX SRL, prin patronul Cristi Teslaru, a sponsorizat spitalul buhușean pentru achiziția acestor paturi și nu numai.

Aceste paturi sunt foarte importante, mai ales în contextul în care conducerea spitalului așteaptă avizul DSP Bacău pentru o nouă structură dedicată pacienților pozitivi Covid-19.

Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei”, prin Asociația „Prietenii Spitalului Buhuși”, au lansat un apel de strângere de fonduri pentru a achizitiona aparatura și echipamentele medicale necesare, respectiv ventilatoare, monitoare de funcții vitale, injectomate, infuzomate, paturi ATI, analizor gaze sanguine, EKG, etc.

În cazul în care doriți să contribuiți cu sume de bani la sprijinirea spitalului, acestea pot fi depuse în contul bancar al asociației: RO60BTRLRONCRT0501245301 sau la secretariatul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here