Doi tineri spulberati de trenul personal Bacau – Piatra Neamt / Patru copii au ramas orfani

6.596

Accidentul s-a produs la trecerea de nivel cu calea ferata din dreptul Salii Sporturilor din Buhusi. Cei doi tineri, concubini, se duceau la Judecatorie sa rezolve problema terenului pe care aveau de gand sa-si ridice o locuinta.

ORA 12.50 Ion Draghiceanu (34 ani) si Alina Nita (29 ani) au plecat dimineata de acasa din comuna Blagesti la Judecatoria Buhusi pentru a rezolva problema unei parcele de teren unde aveau de gand sa-si ridice o locuinta.

Martorii spun ca barbatul nu s-a asigurat cand a ajuns la linia ferata. „Eram pe strada si chiar ma uitam cand au trecut pe langa mine ce frumoasa era fata. La scurt timp am auzit o bubuitura si atunci mi-am dat seama ca i-a calcat trenul. Cand am ajuns aici erau amandoi bucati”, spune Ion Cimpoiesu.

Rudele celor doi au aflat de la politisti de tragedie. Nu se gandesc decat la fetita care nu a implinit inca un an si care acum a ramas orfana. „O sa ma omor si eu. De ce nu s-a asigurat? Eu am 77 de ani, cum sa pot sa cresc eu un copil asa mic”, se întreaba Constantin Draghiceanu, tatal barbatului mort in accident.

Politia din localitate a deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul. „Se pare ca nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu calea ferata. Este incadrat la eveniment rutier si nu am mai avut o asemenea tragedie de cativa ani”, ne-a declarat Mihai Tanase, ofiter in cadrul Politiei Buhusi. Cei doi tineri au mai fost casatoriti si mai aveau trei copii.

Cei doi tineri, in varsta de 34 de ani si 29 de ani, au fost spulberati de tren dupa ce au trecut peste calea ferata cu un motoscuter fara sa se asigure. Niciunul dintre cei doi nu a supravietuit impactului.

Victimele sunt din comuna Blagesti, au impreuna un copil în varsta de 10 luni si traiau in concubinaj. Traficul feroviar din zona a fost oprit pentru mai bine de o ora.

 

adevarul.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here