Discutii aprinse in Sedinta Ordinara a Consiliului Local Buhusi

4.434

Joi, 30.08.2012, a avut loc Sedinta Ordinara a Consiliului Local Buhusi aferenta lunii august.

 

 

 

 

 

 

 

Problema apei potabile din Buhusi a fost discutata si astazi de catre alesii locali. Consilierul Constantin Maftei, unul dintre cei direct implicati in structura CRAB Buhusi da vina pe lipsa de operativitate a stucturii buhusene si pe lipsa de comunicare a CRAB Bacau si a agentiei nationale. “Este inadmisibil ca buhusenii sa stea fara apa doua luni de zile in mijlocul unei canicule pentru ca nu s-au gasit fonduri pentru un motor care costa aproximativ 5200 de lei. Nu ai pe ce pune mana. De multe ori m-am dus eu si am cumparat piulite si mai stiu eu ce alte lucruri…”. Dl. Maftei a mai ridicat o problema, cea a calitatii apei si in special a nivelului ridicat de amoniac din puturile buhusene. “In curand ne putem astepta sa ne inchita puturile daca nu facem ceva in privinta asta. Se va ajunge sa avem apa doar 2-3 ore pe zi.” – a adaugat acesta.

Vesti bune pentru profesorii navetisti. Gheorghe Sarban, consilier din partea PNL, a propus decontarea cheltuielilor de naveta a profesorilor de la scolile din Buhusi, lucru realizat de cativa ani in Bacau si in alte localitati din judet. Datorita faptului ca anul scolar inca nu a inceput iar numarul navetistilor nu este stabilit, aceasta propunere se va relua in urmatoarea sedinta ordinara.

 

5 COMENTARII

  1. Buna dimineata! Cu totii am observat ca in acest minunat oras miroase, de ceva timp, a… Dar ca sa spun mai frumos, miroase execrabil! NU este posibil asa ceva! Eu cred ca abia au fost alegerile si ca exista certuri pe tema asta si acum, si ca toata lumea se contrazice (fara sa se ajunga la un acord comun), ca toti cei implicati descopera foarte multe probleme pe care cica si-ar dori sa le rezolve. Acestor persoane (din fotografiile din articol) le lipseste cu desavarsire simtul olfactiv. Dar oare mirosul acesta de unde vine? Chiar nu sesizeaza nimeni? E nevoie sa analizeze situatia niste tineri de 18-25 de ani? Conteaza mai putin al cui este acest teren care emana un miros necrutator (poate apartine unei singure persoane, poate apartine unei firme, habar nu avem si nici nu ne intereseaza). E inadmisibil! Iesi in oras si miroase urat. Vrei sa iti aerisesti camera. Ghici ce? Nu poti. Intra mirosul de… in casa. Am ajuns sa stam intr-un oras in care PUTE. Suntem luati de prosti. Am fost luati de cretini si pana acum, dar a ajuns sa ne afecteze nasurile! Ce naiba e asta? Ii rog pe cei care au sesizat (si sunt absolut sigura ca toti cunoasteti acest aspect) sa se faca intr-un fel sau altul auziti si pe cei care sunt mai informati in legatura cu problemele cu care se confrunta orasul Buhusi sa ni se alature. Am ajuns, doamnelor si domnilor, sa mirosim a CACAT, HOIT, cum preferati dumneavoastra sa ii spuneti. LA PROPRIU!

  2. stimati alesi,cand aveti de gand sa incepeti celebrele si mult trimbitatele investitii in acest oras?adica retele canalizare si apa pe strazile pe care nu mai poti merge nici pe jos:bodesti,care este una din cele mai mari cartiere ale orasului,tineretului case si altele,ca vine iarna si nici urma de ceea ce ati promis cu atata entuziasm in campania electorala.cei de la presascrisa si vorbita nici nu au curajul sa vina prin bodesti,sa scrie sau sa filmeze cum arata o strada in acest oras in mileniul 3.dar din fotoliile de ales nu se vede praful si mizeria de aici.

    • Domnul Dan la strazile pe care le spuneti dumneavoastra putem adauga si strada Chebac unde este zona industriala si zilnic trec camioane si tiruri incarcate si lasa in urma lor o multime de praf. S-a facut sesizare la mediu si atunci au stropit o luna de maxim 3 ori pe zi strada, dupa care din nou pauza inghitim praful de ne iese pe ochi si cand mergi la primarie la biroul de mediu ni se spune ca ei au trimis sesizari firmelor care circula. In mod normal daca vezi ca trimiti sesizari si nu se face nimic in ceea ce priveste solutionarea problemei treci la alte masuri cum ar fi amendarea vinovatilor. Este inadmisibil ca intr-un oras sa fie strazi intregi care nu au apa potabila, canalizare si gaz metan. Daca vrei conditii faci investitii pe banii tai, cum am facut si noi cu apa si canalizarea. De ce? Pentru ca cei de sus au uitat ce au promis in campania electorala. Strada Chebac se tot asfalteaza luna de luna, dar nimic, cred ca ajung sa insor eu bebelusul pana cand se va asfalta strada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here