Directorul spitalului din Buhusi si-a dat demisia

4.828

Gabriel Drug, bio-inginer medical, manager al spitalului buhusean din august 2010, si-a prezentat demisia. Marti, primarul Ionel Turcea i-a aprobat cererea. Primarul Ionel Turcea ne-a spus: „Acum, dl director este in concediu medical. Dupa ce se va termina perioada preavizului, probabil ca director interimar va fi actualul director medical, dr. Mohanad Toron. Am colaborat cu managerul Gabriel Drug la implementarea unor proiecte foarte reusite, dar viata trebuie sa mearga inainte. Spitalul Buhusi trebuie sa functioneze foarte bine si va functiona”. Managerul Gabriel Drug a confirmat laconic depunerea demisiei: „Codul Muncii imi da dreptul de a-mi depune demisia”. A confirmat si faptul ca a avut o colaborare eficienta cu primarul Ionel Turcea.

 

Ion Fercu – desteptarea.ro

 

 

 

9 COMENTARII

 1. juoaca cu amabilitatile, daca fiecare din cei doi protagonisti ar spune ce au pe suflet ….cititi printre raduri… cred ca spitalul are de castigat….gata !

 2. Se pare ca in sfarsit este o mutare buna.Spitalul trebuie sa mearga in continuare ,el nu avea nevoie de bio-ingineri,el are nevoie de medici,asistente si  de …bani.
  Succes domnului doctor Toron!, sper sa aiba o colaborare buna cu autoritatile locale si sa faca cele mai bune alegeri pt. institutia pe care o va conduce.

 3. Mda, eu sper, SPER sa avem un primar ADEVARAT, nu bisnitarii si afaceristii care dau de baut ca sa fie votati, si abia atunci vom avea SI un spital care sa functioneze! Din pacate, sanatatea si viata oamenilor de rand NU CONTEAZA, conteaza nr de voturi pt cel ce stie sa speculeze slabiciunile si viciile tuturor dezaxatilor…eh, biata democratie si biet Buhusi…

 4. Din pacate vom avea tot un primar afacerist fie ca e vorba de Turcea,Ichim ,Teslaru sau alt asa zis intreprinzator ca astia au bani sa  ofere la electorat sau la cel putin o parte din electorat mici la gratar si butoaie cu bere sau vin (a se vedea aici in special masa de manevra din cartierele Orbic,Marginea,Runc,Tudoreni,Bistrita,Nato care pun botu la doi mititei care sfarie imbietor pentru ei mai ales daca au matele goale  si le mai si arde gitlejul si sting focul cu o bere de la butoi sau un vin de maturoi.
  Parca si il vad pe mascariciul ala de politist local Bran care merge imbracat popa (adica in uniforma) sa lipeasca afise care sa fie pe placul stapanirii.Chiar nu se sesizeaza nimeni ca el este incompatibil cu asa ceva,probabil ca este platit suplimentar pentru asa ceva chiar cu bani de la buget,sa-i fie rusine ,are o varsta dar asa ii mai place sa fie de lingau si sa pupe mana stapanului.

 5. ca tot veni vorba de politia locala buhusi…sa se fereasca sfantu ca aia politisti nu sunt si nici nu vor fi vreodata! l-au pus pe Hriscu in frunte, unul care nici nu stie ce-i cu el si se vede ca e venit si el dintr-o groapa ca si ceilalti de teapa lui, apoi, daca te uiti la subalterni iti vine a plange! este unul in varsta dei plangi de mila, ti-e frica sa nu-l zboare vantu ca da cu el de pamant…ce servici poate face ala???aaaa…da da…lingau! mda…buhusi-ul este reprezentat de o serie de MAGAROI care l-au DISTRUS! va fi un interes continuu si nimanui nu-i va pasa de buhuseni! oricine va fi si va veni la conducere…se stie clar ca va fi pe interes, iar in cazul in care se skimba Turcea, va veni unul care are foamea mai mare! vorba aceea: cum o dai tot rau e! 

 6. Ma intreb de ce nu s-a spus motivul pentru care directorul de la spital si-a dat demisia, in conditiile in care cu foarte putin timp in urma acesta ne prezenta cat de bine o duce spitalul si ce proiete de viitor are . Deasemeni, s-a vorbit de transparenta, de faptul ca unitatea nu are probleme,dar nu am auzit pe nimeni sa ne prezente si niste cifre,asta in conditiile in care in care la spital nu exista medicamente, hrana, bolnavii isi aduc lenjerie de acasa,etc. Se vede in schimb ajutotul dat de cei de la primarie,prin reparatiile facute la urgente,laboratorul de analize,pediatrie,etc.Dar unde este implicarea conducerii spitalului, care a spus inca din 2010 ca vor veni cu bani la urgente si laboratorul de analize, ca se vor face analize la tomograf din decembrie 2011,etc Insa situatia este total pe dos.Cand intri la urgente te loveste afisul cu banii pe care trebuie sa-i platesti pentru consultatie,pentru injectie, la laboratorul de analize totul se plateste, mai mult si pentru tratamentul de balneolofie se platesc bani grei. Nimeni nu vorbeste de datoriile pe care unitatea le are,acestea au crescut sau au scazut fata de anul 2010,cand spitalul a fost preluat de primarie.Aceasta tacere nu cred ca prevesteste nimic bun. Si inca ceva, conducerea unui spital nu presupune doar ca activitatea medicala sa mearga in continuare, ci un ansamblu de activitati administrative si medicale ,care au ca scop imbunatatirea sanatatii bolnavilor, plata salariilor,achizitii de medicamente,hrana, achitarea datoriilor,etc.
  Ma tem ca tacerea care exista la nivelul spitalului sa nu fie ceva gen linistea dinaintea furtunii. Putem sa decidem noi insasi si sa spunem raspicat ca ni s-au promis foarte multe lucruri din partea celor de la spital, in schimb am primit foarte putin,dat cred ca sunt in asentimentul multor buhuseni cand spun ca la conducerea acestui spital a trebui sa fie un buhusean, dornic de munca,careia sa ii pese de aceasta unitate si care sa poata sa de-a socoteala atunci cand greseste in fata buhusenilor, nu sa isi de-a demisia si sa plece la Bacau.Totusi, inainte de a pleca actualul director al spitalului, ar trebui sa se faca un control din partea primariei care sa fie facut public si daca se vor gasi greseli vinovatii ar trebui sa raspunda sau daca se vor gasi lucruri bune conducerea sa fie felicitata..

 7. pt george…este unul in varsta dei plangi de mila, ce trebuie facut cu el daca este in varsta ?sa il dea in somaj si dupa un an sa moara de foame daca el a lucrat toata viata la primarie….??cine il mai angajeaza pe acest om la virsta lui???

 8. Slava domnului ca acest excroc oportunist si-a dat demisia. Bine ca spitalul a scapat de asemenea specimen. Asta ar trebui matrasit de pe unde se aciueaza. Un pupindosist pdl-ist pus numai pe afaceri si pe incurcat vietile oamenilor. Aviz celor care il vor mai angaja ! Si pe deasupra in plus fata de meserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here