Director nou la Liceul Teoretic „Ion Borcea” Buhuși

4.897

Liceul Teoretic „Ion Borcea” Buhuși are, de astăzi, 18 aprilie, un director nou, în persoana doamnei prof. Alina-Mihaela Moga. Dânsa o înlocuiește pe doamna prof. Oana-Maria Andrei, urmare a promovării concursului organizat de Ministerul Educației. Doamna Andrei a ocupat funcția de Director timp de 4 ani, în perioada iunie 2018 – aprilie 2022.

Profesor titular din anul 2014 la Liceul Teoretic „Ion Borcea” pe catedra de Geografie, doamna Moga a ocupat postul de director adjunct al liceul buhușean din septembrie 2021 și până astăzi. Postul de director adjunct a rămas, momentan, vacant.

„Îmi doresc să continuăm lucrurile frumoase începute aici și în acelasi timp să promovăm activitătile educative care se desfășoară în școala noastră, într-un mediu de învățare sigur, atractiv, motivant, interactiv și modern, propice pentru a pune în valoare potentialul fiecărui elev. Comunitatea buhuseană trebuie să se bazeze pe calitatea educației pe care noi o oferim tinerilor din Liceul Teoretic “Ion Borcea” Buhuși, iar rezultatele bune si foarte bune pe care le-au obținut in acest an elevii nostri la Concursurile și Olimpiadele școlare, încununate prin cele 76 de premii și mentiuni, reprezintă atât un garant, cât și un imbold pentru a continua performanța. Cu prioritate, ne-am propus desfăsurarea unor activități dedicate zilelor școlii în luna mai și organizarea în cele mai bune condiții a examenelor ce vor urma. Urmează o perioadă în care ne vom concentra atât pe activitătile specifice sfârșitului de an scolar, cât și pe înscrierea elevilor pentru clasa a V-a, admiterea elevilor în învățământul liceal și profesional.” – a declarat noul director, prof. Alina-Mihaela Moga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here