Directioneaza 2% catre Scoala “Mihai Eminescu” Buhusi !

4.199

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta!

Daca doriti ca, prin directionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2011, sa sprijiniti activitatea Scolii cu clasele I-VIII “Mihai Eminescu” Buhusi, cereti formularul de la secretariatul scolii (str Tineretului 1 bis)

Pentru informatii suplimentare sunati la  0234 261 520

Completeaza formularul si adu-l la secretariat!

Cei 600 de elevi ai Scolii “Mihai Eminescu” va multumesc!

 

3 COMENTARII

  1. Pentru ce domnule director sa primesti acesti bani ?
    Pentru ca toti, altii decat profesorii, sunt trimisi sa intre in scoala pe intrarea din dos ?
    Vezi poza……culoarea verde e de pe vremea cand erai la ecologisti sau…….?
    Cei 600 elevi si peste 1000 parinti nu-ti multumesc !

    • Amice ce si cine incurca oalele, te-ai uitat la titlu si  la continut, te-ai uitat la poza ?….daca nu ai sesizat nimic , nu mai pierde vremea pe net. Elevi parinti numai pe intrarea din “dos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here