Diplome de merit pentru doi buhușeni, în semn de recunoaștere pentru dedicarea în activitatea desfășurată

2.750

Primarul Vasile Zaharia a acordat, astăzi, diplome de merit domnilor Mihail-Sabin Ionescu și Cristian Căutișanu. Primul este agent principal de poliție, iar al doilea este voluntar în cadrul SVSU Buhuși.

Cei doi au fost implicați în rezolvarea cu bine a unei situații dificile de săptămâna trecută. Echipajele Poliției si ale SVSU Buhuși au răspuns unui apel 112 referitor la faptul că un cetățean are în mână un obiect contondent și amenință că se sinucide pe podul CFR din comuna Racova.

„Pe pod se afla un bărbat care amenința că își taie gâtul cu un cuțit și se aruncă în apă sau în fața trenului, din cauză că a fost concediat. Agentul de poliție Sabin Ionescu, cu tact, calm, cu profesionalism și hotărâre, ajutat și de un martor ocular, au reușit să-l convingă să nu-și curme viața.” – comunicat al Sindicatului Europol.

„Martorul ocular” era Cristian Căutișanu, voluntar în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Buhuși. Acesta nu este angajat al serviciului, dar are un curs de pompier servant și se alătură echipei SVSU Buhuși deseori, în timpul liber, dat fiind faptul că locuiește vis-a-vis de remiza de pompieri.

Cei doi buhușeni au fost premiați simbolic astăzi cu o diplomă și o Monografie a orașului Buhuși.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here