Din nou probleme la asfaltul din Cartierul de Vest

4.027

Calitatea precară a lucrărilor de asfaltare din Cartierul de Vest revine în atenția cetățenilor. Pe lângă problema numeroaselor gaighere care au fost montate mai sus decât nivelul asfaltului, iar apa refuză, conform legilor fizicii, să se ducă în canalizare, formându-se bălți imense de fiecare dată când plouă, o nouă gaură s-a format în asfalt, pe strada 8 Martie, chiar lângă una mai veche, ce a fost reparată în toamnă. 

groapa

O altă problemă a apărut la intersecția străzii Ion Vodă cel Cumplit cu strada Libertărții, unde peticeala unor lucrări suplimentare se lasă pe zi ce trece, șoferii ce trec zi de zi pe acolo riscând să rămână cu mașinile acolo.

groapa2

Primarul Vasile Zaharia cunoaște situația: „Lucrarea este în garanție, după cum știți,, iar noi am notificat executantul să vină și să remedieze problemele apărute la asfalt. Le-am trimis înștiințarea pe data de 3 mai și le-am acordat 10 zile lucrătoare pentru rezolvarea situației.”

Executantul lucrărilor este firma SC ASIRI INTERNATIONAL SRL Piatra Neamț, iar garanția lucrărilor este de 4 ani.

2 COMENTARII

  1. Pe langa problemele cu asfaltul felinarele de pe scarile Tucului nu au functionat niciodata. Sunt doar de ornament? Ce trebuie facut sa lumineze? Au trecut doi ani . Acusi iese si din garantie, daca nu au iesit deja.

  2. Pe langa problemele cu asfaltul si iluminatul pe scarile Tucului mai este si iluminatul cu panouri sollare care in unele locuri nu mai functioneaza de ceva timp cum ar fi pe str.Ion Voda Cel Cumplit colt cu Str. Tudor Vladimirescu.Garantia trece iar rezolvarea este doar pe hartie.Cam asta se intampla cand se fac lucrari cu fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here