Din luna Mai, colectare selectivă a gunoiului de la case

4.300

Primăria Buhuși a anunțat implementarea unui sistem de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile la sursă. Programul va fi folosit, inițial, doar la case, și va începe din luna Mai.

Conform anunțului de pe site-ul instituției, primăria va distribui gratuit saci colorați pentru colectarea acestor deșeuri și pliante cu instrucțiuni.

Sacii albasțtri vor fi folosiți pentru colectarea selectivă a deșeurilor de tip HÂRTIE și CARTON, iar sacii galbeni vor fi folosiți pentru colectarea selectivă a deșeurilor din PLASTIC și METAL

Operatorul de salubitrate la ridica diferențiat deșeurile selectate de cetățeni. Zilele de colectare vor fi comuncate în timp util. Conținutul sacilor menajeri va fi verificat, iar deșeurile nesortate vor fi ridicate în altă zi.

1 COMENTARIU

  1. Pentru situatia in care Intreprinderea de distributie a apei intrerupe furnizarea acesteia zile interegi si aproape fiecare noapte puteti lua masuri (sa distribuiti apa sau sa atentionati aceasta Intreprindere ) ??? Guvernul ne recomanda “sa ne spalam des pe maini ” ,D-voastra ne interziceti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here