Deschidere de an școlar cu fast la Colegiul Tehnic „Ion Borcea” Buhuși

5.748

Luni dimineață, în sala mare a Casei de Cultură Buhuși, a sunat clopoțelul. Nu cel modern, de la liceu, ci unul clasic, micuț. Noul director al instituției, prof. Maria Dobroi, a vrut să marcheze simbolic sfârșitul vacanței de vară.

Deschiderea anului școlar 2017-2018 a fost marcat printr-o festivitate deosebită, la care au participat primarul Vasile Zaharia și Inspectorul Școlar General, prof. Florin Lazăr. Festivitatea a început cu intonarea imnului național, urmat de o scurtă slujbă condusă de Pr. Protopop Vasile Cozma, un rezumat al proiectelor din ultimii ani, câteva momente artistice realizate de elevii borceni și mesaje din partea invitaților.

Prezența „generalului” de la ISJ Bacău la Buhuși a avut un mesaj clar, spus chiar de dânsul: sprijin pentru noul director. Primarul Vasile Zaharia le-a urat success elevilor și bun venit bobocilor de la clasele a V-a și a IX-a, și i-a mulțumit profesorului Ion Fercu, cel care a ocupat postul de director la liceul buhușean în perioada 2001-2017, pentru activitate deosebită si pentru că a ridicat ștacheta foarte sus, rezultatele școlare din ultimii ani vorbind de la sine. Primarul a vorbit și despre proiectele de modernizare pe care le are în desfășurare la CT „Ion Borcea” și la celelalte instituții de învățământ din oraș.

Proiecte importante are și directoarea Maria Dobroi. Printre ele am remarcat construirea unui corp de clădire nou, refacerea căminului pentru elevi din curtea Corpului B, reînființarea Seralului și lărgirea gamei de activități extrașcolare.

_MG_4661

_MG_4621

_MG_4653

_MG_4697

_MG_4732

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here