Batrana de 83 de ani batuta de un tanar care a vrut sa o talhareasca

3.857

Polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani despre care au stabilit că a agresat o bătrână de 83 de ani, în locuința căreia pătrunsese pentru a sustrage bunuri. Tînărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au fost sesizați, la data de 30 iulie a.c., de către L. Elena, de 67 ani, din oraşul Buhuşi, despre faptul că vecina sa, P. Ana de 83 ani, se afla în locuinţă, în stare de inconştienţă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că persoana în cauză prezenta mai multe leziuni, precum și faptul că în locuință nu existau urme de răvășire și nici nu au fost sustrase bunuri. Din declarația martorului ocular L.Elena, a rezultat că bătrâna în cauză s-a autoagresionat, provocându-și diferite leziuni. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, fără a se putea comunica cu aceasta. Polițiștii au continuat cercetările cu privire la situația bătrânei și în urma examinării medico-legale, s-a stabilit că o parte din leziunile acesteia au fost provocate prin violență de o persoană neidentificată.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii l-au depistat, la data 01 august a.c., pe Z. Ionuț, de 23 de ani, din Buhuși, despre care au stabilit că în noaptea de 29/30.07.2013, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea și locuința părţii vătămate cu scopul de a sustrage vin şi produse alimentare. Aici, fiind surprins de partea vătămată, a început să o lovească pentru o determina să nu mai țipe, după care a părăsit locul faptei fără a sustrage bunuri. Față de tânărul de 23 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat

Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here