Decizii unanime în Consiliul Local: Autogara și Târgul Săptămânal vor fi mutate

6.735

S-a decis! Autogara va fi mutată din centrul orașului!

În ședința de astăzi, consilierii locali au aprobat în unanimitate demararea procedurilor în vederea concesionării unui teren de 2836 mp de pe strada Libertății, având drept destinaţie construirea unei autogări. La baza proiectului de hotărâre au stat o cerere și o propunere făcută de către firma locală SC Alexdomat SRL.

Prin aprobarea acestui proiect de hotărâre, concesiunea în vederea construirii noii Autogări va fi scoasă la licitație în cel mai scurt timp. Oricine se va putea înscrie pentru amenajarea autogării pe terenul de pe strada Libertății. Detaliile licitației vor fi postate pe site-ul Primăriei Buhuși și la avizierul instituției.

Tot cu unanimitate de voturi a trecut și proiectul de hotărâre ce vizează amenajarea Târgului Săptămânal într-o altă locație, pe strada Stadionului.

2 COMENTARII

  1. Este foarte bine asa faca autogara în partea de jos.consilierii pnl trebuie sa inteleaga ca trebuie facut pentru oras.nu sa se mai opună.deocamdata psd are sarcina de a face.pnl nu o sa fie niciodată la putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here