De ziua ta…

4.396

Desi calendarul ne spune ca primavara a venit, ceea ce vedem pe fereastra nu ne convinge, asa ca, pâna când ea, primavara, ne va oferi caldura si frumusete, elevii Scolii,,Mihai Eminescu” s-au hotarât sa îsi însenineze spectatorii cu surprize artistice . Pe 7 martie, la ora 16, artisti mici si mai mari si-au demonstrat talentul pe scena Casei de Cultura a orasului, în spectacolul intitulat ,,De ziua ta…”

Spectacolul a fost alcatuit din momente artistice sensibile, oferite celor prezenti de elevi ai claselor I B, aIIa A, aIIa C si a IIIa A. Lor li s-a alaturat ansamblul folcloric al clasei a IIIa B,îndrumat de d-na învatatoare Minodora Rachieru , care a prezentat o suita de cantece si dansuri moldovenesti ce au dinamizat sala. Emotia cu care copiii au cântat si au dansat s-a transmis celor din sala, dovada fiind aplauzele primite. Nu mai putin emotionati au fost învatatorii Aurora Anghelina, Irina Muscalu, Violeta Serban si Spiridon Mihalcea, cei care, cu multa rabdare, i-au ajutat pe copii sa împleteasca martisoarele muzicale.
O surpriza inedita a constituit-o momentul în care d-l învatator Mihalcea a fost solistul uneia dintre melodiile interpretate de elevii dumnealui.
Trupele de dans modern ,,Fluturasii”, ,,Bubbles” si,, Blackjumpers” au electrizat sala. Secretul lor? Gratia cu care s-au miscat pe ritmuri variate – vals, house, dance, charleston – si pasiunea cu care sunt antrenati de d-ra profesoara Ana-Maria Dumitrache.
Câtiva elevi din clasa a VIIa A au reconstituit atmosfera ,, lumii bune” de pe vremea lui Caragiale, interpretând sceneta ,,Five o clock”. Corul scolii a sustinut doua momente cu cântece închinate primaverii si mamelor. De altfel, toate momentele spectacolului nostru au fost dedicate, în primul rând, mamelor si bunicilor aflate în sala. Ne-am dorit ca glasurile copiilor de pe scena sa le spuna ca le pretuim pentru grija lor neobosita.

Si, pentru ca însisi artistii au fost încântati de posturile în care s-au aflat, dupa ce cortina a cazut si linistea a cuprins din nou sala, a venit dinspre ei o întrebare la care vom raspunde neaparat: ,,Când va fi urmatorul spectacol?”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here