De ce să alegi cărucioarele din inox (P)

884
În domeniul HORECA și domeniul hotelier, căruciorul din inox reprezintă o unealtă indispensabilă realizării muncii profesioniștilor.

Pentru a debarasa sau pentru a servi masa, ai drept urmare nevoie de carucioare inox. Acesta va facilita transportul farfuriilor goale și platourilor de servit. Este în egală măsură ideal pentru transportarea oricărei unelte de bucătărie. Utilizarea sa este indispensabilă pentru orice tip de deplasare prin sala unui restaurant, în bucătăria sau în interiorul unui hotel. Cu alte cuvinte, un cărucior din inox te ajută să eviți deplasările nenumărate, regrupând transportul produselor sau platorurilor în funcție de capacitatea căruciorului.

Există unele cărucioare care dispun de vopsire in camp electrostatic, aceasta fiind una din cele mai inteligente metode de aplicare a unei vopsele, cu o durată de viață de până la 20 de ani. Înainte de a investi însă într-un cărucior trebuie să alegi materialul potrivit din care este fabricat. Din lemn, aluminiu, plastic, fier, există numeroase materiale din care un cărucior poate fi confecționat. Însă, în domeniul HORECA și hotelier, cel mai adecvat material este inoxul.

Inoxul este materialul perfect pentru a fi utilizat în bucătărie. Asta deoarece posedă numeroase calități asupra cărora ne vom opri în cele ce urmează.

Întreținere facilă

Un cărucior este realizat din inox ceea ce rimează cu un material de caliate și, mai ales, ușor de întreținut. Restaurantele fac parte dintr-un sector în care legislația în ceea ce privește igiena este extrem de severă. Drept urmare, cel mai potrivit material pe care îl poți alege este inoxul. Niciun alt material nu este mai ușor de întreținut decât inoxul. Curățarea sa nu necesită produse specifice. Un detergent lichid și un burete curat sunt de ajuns pentru a curăța căruciorul. Igiena este principala calitate a inoxului care seduce un număr mare de profesioniști din domeniul HORECA.

Inoxul posedă un aspect neted și inspiră curățenie. Această particularitate permite păstrarea unei suprafețe departe de bacterii și de mucegai. Drept urmare, inoxul este cel mai sigur material pentru utilizarea în bucătărie, în săli, în raport cu hrana.

O rezistență mare

Un cărucior din inox vine cu o rezistență incomparabilă în ceea ce privește echipamentele de bucătărie. Fiind realizat din inox, materialul nu este afectat de coroziune, de șocuri, de căldură intensă sau de zgârieturi. Căruciorul din inox rimează cu un produs durabil, de calitate. Cromul este un compus al inoxului care face ca acest cărucior să nu fie afectat de rugină în ciuda contactului frevent cu apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here