De ce dieta pe care ai tinut-o nu te-a ajutat sa slabesti

2.273

Ţi se pare imposibil să slăbeşti? Ai încercat mai multe diete, ai luat pastile şi ceaiuri de slăbit şi nu ai obţinut nici un rezultat? Rezişti cu greu să nu mănânci ceva dulce sau măcar o bucăţică de pâine? Te simţi de multe ori irascibilă, obosită şi îţi este greu să te concentrezi?

Ei bine, se pare că nu eşti tu vinovată ci metabolismul tău. Acest lucru îl susţine Diane Kress, un cunoscut dietetician de origine americană, care a găsit o explicaţie a faptului că unele persoane reuşesc să slăbească fără efort iar altele, în ciuda diferitelor metode de slăbit pe care le încearcă nu reuşesc să scape de kilogramele în plus.

Diane Kress este director al Nutrition Center of Morristown, New York, şi în sprijinul terapiei ei aduce argumente ce se bazează pe o experienţă de 30 de ani în nutriţie şi specializată în boli ca sindrom metabolic, obezitate, supraponderabilitate, prediabetul, diabetul de tip 2.

Ea este autoarea unei serii de cărţi numite „Metabolism Miracle”, care cuprinde un număr de trei bestseller-uri: „The Metabolism Miracle”,” The Metabolism Miracle Cookbook”, şi „The Diabetes Miracle”, cărţi traduse în şapte limbi.

Diane Kress ne spune că exista un motiv anume pentru care unele persoane pot manca ce vor şi nu iau niciodată în greutate în timp ce altele trebuie să se lupte din răsputeri pentru a-şi menţine greutatea corporală, iar acesta ar fi existenţa a doua tipuri de metabolism….. Citeste tot articolul

 

 

 

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here