Dansatorii buhușeni evolueaza în Bulgaria în acest weekend

2.435

În acest weekend, la Palatul Culturii si Sporturilor din Varna, Bulgaria, se va desfasura cea de-a IV-a editie a Festivalului Concurs de Dans International “Temple of Cybele”, organizat de clubul bulgar Samodiva din Plodviv.

 

La acest eveniment vor evolua formatii de dans din Rusia, Romania si Bulgaria, numarul participantilor fiind de peste 700. Între acestia, Romania va fi reprezentata si de dansatorii clubului buhusean Adamas care vor fi prezenti la Varna cu formatia DanceSport Dreams, formatie multi-castigatoare de concursuri si festivaluri judetene si nationale. Sportivii buhuseni de la DanceSport Dreams vor efectua deplasarea la Varna cu sprijinul Primariei Orasului Buhusi, prin primarul Vasile Zaharia si Consiliul Local Buhusi care au asigurat si taxa de participare.

Dansatorii buhuseni vor concura la sectiunea dansurilor latino si, practic, sunt in fata debutului international. Chiar daca va fi o competitive dificila, cu un grad ridicat de dificultate, sperantele si asteptarile sunt mari in obtinerea unui rezultat bun menit sa faca cinste intregii noastre comunitati. Sa le tinem pumnii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here