DanceSport Dreams Buhuși, încă un rând de medalii

2.151

Weekend-ul trecut, la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău s-a desafășurat cea de-a II-a ediție a concursului internațional de dans sportiv „Bacău Dance Open”. Evenimentul a susținut în prima zi și o competiție de formații, în care au fost angrenate și grupurile de la Școala de Dans Adamas din Buhuși.

Pe 1 iunie, chiar în ziua de concurs, formația DanceSport Dreams Buhuși a evoluat într-un eveniment organizat de Ziua Copilului pe esplanada din fața Casei de Cultură din Buhuși, încântând publicul, după care s-au deplasat la Bacău pentru concurs. DanceSport Dreams a evoluat la secțiunea „dans de caracter” categorie de vârstă 12-15 ani, unde a reușit să se impună și să cucerescă medaliile de aur. Echipa DanceSport Dreams a fost alcătuită din: David Dumitru, Andrei Pușcalău, Alexandru Veliche, Ilinca Frigură, Ioana Găucan, Adina Balaș, Iustina Balaș, Ema Farauanu, Aida Smău, Andreea Filimon, Rebecca Damian, Ruxandra Boboc, Danay Lazăr, Alexandra Stan, Rebeka Dornescu, Michela Carillo, Ioana Gafiuc și Bianca Oancea. DanceSport Dreams este pregătită de instructorii Adriana Mitrea și Florin Ștefănescu.

În aceiași competiție au evoluat și formațiile „Baby Dance”, secțiunea „dans sportiv” categorie de vârstă 4-5 ani și „Kids Dance”, secțiunea „dans modern” categorie de vârstă 8-11 ani, ambele pregătite de instr. Cătălina Anghel tot la Școala de Dans Adamas din Buhuși, grupările buhușene clasându-se pe locul secund la secțiunile la care au participat.
Următoarea competiție la care vor participa dansatorii buhușeni se va desfășura duminică, 10 iunie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, acolo unde va avea loc prima ediție a Ray’s Dance Cup, un eveniment organizat de Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance Piatra Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here