DanceSport Dreams Buhuși a câștigat locul I la un festival de dans din Bulgaria

1.895

Teatrul de Vară din Burgas – Bulgaria, a găzduit pe 2 și 3 iulie Festivalul Internațional de Dans „The Down of Dance” organizat de CS Samodiva din Plodviv, eveniment ce a reunit câteva sute de iubitori ai dansului din mai multe țări, și care s-au întrecut pe mai multe categorii de vârstă și secțiuni.

România a fost reprezentată la acest festival de două grupuri, unul dintre acestea fiind DanceSport Dreams de la Școala de Dans Adamas Buhuși. Formația noastră, compusă din Ioana Găucan, Ilinca Frigură, Giorgia Cojocaru și Fabiana Cojocaru, a avut un parcurs excelent la categoria Juniori secțiunea dansurilor Latino-Americane, acolo unde au reușit să se impună și au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Evoluția fetelor noastre a fost perfectă, cu o coregrafie de samba, cha-cha, rumba și passo doble, în care liniile și sincronul au determinat juriul să le acorde note maxime.

Cele patru componente ale formației DanceSport Dreams Buhuși nu sunt doar campioane la dans, ele reușind și un parcurs excelent, în condiții vitrege, a anului școlar încheiat de curând, unde au terminat cu cele mai mari medii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here