DanceSport Dreams Adamas Buhuși, locul I în Bulgaria

2.996

Formația sportivă DanceSport Dreams Buhuși a participat în perioada 29-30 iunie la cea de-a IV-a ediția a Festivalului Internațional de Dans „Temple of Cybele” care s-a desfăsurat la Palatul Culturii și Sporturilor din Varna, în organizarea clubului „Samodiva” din Plovdiv. În urma evoluției la categoria Juniori, secțiunea dansuri Latino, formația DanceSport Dreams a reușit să se claseze pe locul I cu o coregrafie compusă din trei stiluri: samba, cha-cha-cha și jive.

„Am participat în premieră la un concurs internațiol, în străinătate. Copiii noștri s-au comportat foarte bine, au dat dovadă de tărie, și în ciuda emoțiilor au reușit să se impună. Nu a fost ușor dar am avut încredere în munca și în calitatea dansului nostru care ne-a adus acest titlu. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această reușită”, a declarat Florin Ștefănescu, instructorul DanceSport Dreams Adamas Buhuși.

Componența formației DanceSport Dreams Adamas Buhuși: Ilina Frigură, Alex Negoiță, Rebecca Damian, Andreea Filimon, Ruxandra Boboc, David Dumitru, Giorgia Cojocaru, Andrei Pușcalău, Ioana Găucan, Fabiana Cojocaru, Aida Smău și Amalia Furtună. Instructori Florin Ștefănescu și Adriana Mitrea.

Deplasarea la Varna a fost susținută de Primăria Orașului Buhuși și Consiliul Local Buhuși care au suportat cheltuielile de deplasare și taxa de participare, cheltuielile de cazare și masă fiind suportate de participanți.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here