Damian Draghici, un vot pentru Binele buhusenilor

5.074

Candidatul U.S.L. pentru fotoliul de senator, Damian Drăghici,  a votat, la ora :,30, la secţia de vot deschisă la Consiliul Local Buhuşi.

Însoţit de soţia sa,  zâmbitor ca de obicei, acesta a spus: „Am votat pentru U.S.L., adică pentru Binele buhuşenilor, pentru Binele celor din Colegiul nr. 4, pentru Binele celor din întreaga ţară. Toate competenţele mele îl vor sluji  pe Cetăţean, veţi vedea.”   În vreme ce unii erau îngrijoraţi din cauza primei zăpezi abundente din  această iarnă, gândindu-se că vor merge mai puţini la vot,  Damian Drăghici era optimist:  „Prietenii democraţiei, ai oraşului, cei care ţin la prosperitatea familiei lor, vor vota.”

I. F.

9 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Intr-adevar USL la Buhusi a castigat. Sincer nici mie nu imi place…. dar hai sa vedem ce sunt in stare sa faca pentru oras. Acum nimeni nu se va mai putea plange de minic…. ma refer la faptul ca : au votanti fideli, primarie, majoritate in CL, presedinte de CJ, prefect si guvern si in ultimul rand nu au opozitie (cel mai nesemnificativ lucru pentru ei dar trebuia mentionat … acesta oricum nu exista momentan).

  Acum nu vor mai avea nicio scuza sa zica ceva legat de greaua mostenire. Daca vor comenta ceva legat de greaua mostenire… aceasta provine tot de la guvernul lor al USL-ului asa ca vor da vina tot pe ei.

  Le urez succes in activitate si cei care i-ati votat sper sa fiti multumiti, si sigur veti fi multumiti de prestatia dumnealor, nu veti mai avea motiv sa va plangeti ca nu aveti locuri de munca pentru ca vor fi din plin asa cum asigura dl presedinte al PSD.

  Ar fi bine sa profitati din plin de ele si sa contribuiti la reformarea administrativa si economica a orasului pentru ca nimic nu va sta in cale.

  Comentariile sunt tardive ….

  Succes si asta este .. unii castiga altii vor castiga alta data … asa ca domnilor votanti USL… la munca in vederea propasirii orasului pe noi culmi de civilizatie. E drept ca si ARD isi merita soarta… trebuie sa fim realisti…. dar si dumneavoastra .

  Apropo…. de majoritate… daca tot i-ati votat cred ca ar fi bine sa le spuneti sa faca si planul ala de dezvoltare economica a orasului .. pentru ca in februarie ma intalnesc cu cateva sute de firme la un salon international si as vrea sa li-l prezint .. ca nu se stie niciodata ce firma puternica poate fi relocata la Buhusi. Desi nu prea are rost …. la cat de USL-ist e orasul ….. ceea ce am promis in campania de la locale voi incerca sa fac in colaborare cu Mihai Lupu, cred ca singurul om de dreapta din oras cu care intr-adevar poti discuta cateceva.

  Si inca ceva.. campania pentru alegerile viitoare deja a inceput….. cu sau fara un partid in spate vreau sa candidez si sa promovez valorile dreptei.. ca pe ale stangii are cine.

  Toate cele bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here