Damian Draghici si ceilalti candidati, la lansarea de pe National Arena

4.194

Lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a avut loc miercuri, 17 octombrie pe Arena Nationala, unde au fost prezenti peste 70 000 de sustinatori ai USL.

In fotografii apar candidatii USL Bacau nominalizati de PSD: Viorel Hrebenciuc, Gabriel Vlase, Iulian Iancu, Cosmin Necula si Lucian Sova (pentru colegiile de deputati), respectiv Damian Draghici si Dan Tataru (pentru colegiile de senatori).

De remarcat este imaginea protocolara, de politician, a artistului Damian Draghici, schimbata fata de cea cunoscuta de fanii lui.

7 COMENTARII

  1. Daca eu eram tentat sa votez la parlamentare cu USL (ASTA DACA AVEAU UN CANDIDAT CARE SA NE REPREZINTE JUDETUL) in continuare nu voi mai vota cu ei ,cred ca am sa caut ori un independent ,ori un PRM SAU PSM oricum orice altceva decat PDL si USL si asta pentru ca acest tigan nu are nici un interes ca sa reprezinte Buhusiul interesul sau este doar sa intre senator si pentru asta erau ceva sanse avand in vedere pozitionarea USL la nivelul colegiului nr.4 Bacau.

  2. Care-i noima acestei remarci caci articol de presa nu cred ca este?
    In viata cotidiana avem o imagine iar la candidatura alta imagine?
    Care e adevarata?Cea pe care o afisezi cand te ocupi de indeltnicirile tale zilnice sau cea pe care o afisezi la o candidatura odata la patru ani?

  3. Un senator e un vector de influenta, asta poate aduce DDamian,  n-ar mai trebui decat un primar destoinic, cu o echipa de tehnicieni. E chiar nesemnificativ ca are origini rrome, decat pentru rasisti, altminteri are o anvergura internationala pe care putini romani o au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here