În curând, noi locuri de muncă pe Platforma Industrială Buhuși

6.528

Punctul 8 de pe Ordinea de Zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Buhuși de vineri, 31 martie, a fost un Proiect de Hotărâre ce viza aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat şi concesionarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare, a terenului – Lot 15, având nr.cadastral 61814 și înregistrat sub nr.35217/17.10.2016, în suprafaţă totală de 10.369,00 mp, situat în intravilanul orașului Buhuși, Str. Libertății, nr.36 (Platforma industrială Buhuși), în vederea construirii unei hale de producție matrițe pentru industria constructoare de autoturisme.

Primarul Vasile Zaharia a anunțat pe pagina sa de Facebook că cererea a venit din partea unei firme ce va angaja cel puțin 50 de oameni la acest punct de producție. Aceste joburi vor fi destinate preponderent tinerilor, pentru că pentru la producția acestor matrițe se vor folosi mașini unelte cu comandă numerică (CN).

Tot pe Facebook, primarul Zaharia a anunțat că mai există o cerere de concesionare de teren în vederea construirii unei hale de producție pentru industria grea. Aici se vor vrea circa 100 de noi locuri de muncă.

3 COMENTARII

  1. Treaba buna. Totusi un hectar de teren- si doar 50 de oameni se angajeaza? Mda. E bine. Se da teren sau si constructii? Fac prin contract sau inchiriaza pe mai nimic si vand din demolari si apoi dispar si astia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here