[UPDATE] Cumnatul, acuzat de furtul unui miliard

3.541


Poliţia Buhuşi, Formaţiunea Investigaţii Criminale, a avut de rezolvat un caz delicat: din locuinţa lui C. I. fusese furată suma de peste un miliard de lei vechi. Cercetările au fost destul de dificile. În cele din urmă, concluzia a fost o mare surpriză: cel care ar fi comis furtul este chiar cumnatul, D.M.A. Poliţiştii buhuşeni au recuperat peste jumătate din suma furată.

Astăzi, D.M.A. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului, cu propunerea de arestare pentru 29 de zile. Dată fiind suma în cauză, poliţiştii sunt optimişti din perspectiva demersului lor.

UPDATE 28.11

Poliţiştii buhuşeni de la Serviciul Investigaţii Criminale au descurcat iţele acestui caz, recuperând şi peste o jumătate din sumă.  Reţinut pentru 24 de ore, D.M.A. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi, cu propunerea de arestare, pentru 29 de zile. Parchetul a hotărât ca ancheta să fie continuată cu tânărul în stare de libertate, dar i-a stabilit acestuia interdicţia de a părăsi ţara timp de cincisprezece zile. Potrivit celor  precizate de poliţişti, părţile aflate în conflict pot să se şi împace. Dat fiind gradul de rudenie între acestea,  această variantă de rezolvare a cazului pare plauzibilă.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here