Cum își găsesc copiii drumul?

2.211
Cum își găsesc copiii drumul în viață?  Cum se construiesc motivațiile adevărate, nevoia de a afla și bucuria de a face lucruri importante în viață ? 
Cum observ, aflu și onorez particularitățile copilului meu? Cum evaluez cine e copilul meu și încotro se îndreaptă el? Ce pot face eu, ca părinte, și ce pot face profesorii pentru devenirea lui?Cum suplinesc acasă ce nu reușește școala? Ca profesor, cum sprijin o generație de copii, uneori, insuficient susținută de familie?

Vă învit la o întâlnire bazată pe întrebările voastre, pe intervențiile voastre directe și spontane, pornind de la convingerile sau conflictele sufletești pe care le avem ca profesori sau părinți în fața noilor generații de copii! Vin cu experiența mea de peste 20 de ani în clasă, cu intuiția și cunoașterea deopotrivă a sute de studii și cercetări despre psihologia copilului și managemetul învățării autentice.

Vă aștept la Bacău, cu sprijinul unui bun prieten și profesor, Nick Munteanu, să ne cunoaștem – profesori și părinți – ca parteneri și martori în creșterea copiilor noștri!

Cei care doresc să se înscrie, puteți să:

1.trimiteți mail la voceaparintilor@gmail.com! Revenim acolo cu detalii despre achiziția biletului de participare (120 lei/persoană) și invitația de a ne adresa deja în scris o parte din întrebările care vă frământă!

sau

2. să sunați direct la organizatorul nostru local – Nick Munteanu: 0746026074

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here