Crestere de 7% a cifrei de afaceri pentru compania InterTransCom Impex SRL, aceasta ajungand la 368 milioane euro

2.523

Compania Intertranscom Impex cu sediul in orasul Buhusi, judetul Bacau, condusa de antreprenorul buhusean Ioan Teslaru, a reusit sa-si creasca cifra de afaceri cu 7% in 2022. Astfel, de la 1.71 miliarde lei in 2021, in 2022 a reusit sa ajunga la 1.83 miliarde lei ( ~ 368 milioane euro).

Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, profitul InterTransCom in 2022 a fost de 62 milioane lei,  in scadere fata de 2021 (174 milioane lei). Compania a investit mai multe milioane de euro in camioane noi si in depozite construite in orasul Buhusi.

De asemenea, Ioan Teslaru a reusit sa castige alaturi de Umbrarescu doua tronsoane din Autostrada A7. Este vorba despre Vadu Paşii – Râmnicu Sărat şi Râmnicu Sărat – Mândreşti Munteni, alături de firmele deţinute de Dorinel Umbrărescu – Spedition UMB, Tehnostrade şi Sa&Pe Construct.

Obiectul principal de activitate al companiei este productia de plasa sudata.

In toamna anului trecut, patronul, Ioan Teslaru, a fost inclus de FORBES in Top 50 cei mai bogati romani, averea sa depasind pragul de 100 de milioane de euro.

FORBES: Buhușeanul Ioan Teslaru (Intertranscom) a intrat în Top 50 Cei mai bogați români, averea lui depășind 100 de milioane de euro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here