Compania Regională de Apă Bacău: Apă cu porția la Buhuși pe 25 și 26 august 2019

3.901

După ce în zilele de  21, 22 și 23 august, buhușenii au stat fără apă la robinete în cea mai mare parte a timpului, din cauza unor avarii, iar pe 24 august au avut apă cu porția, în această după-amiază, furnizorul de apă din Buhuși, Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) vine cu următoarele precizări:

Din cauza unor lucrari de mentenanta si consumului mare de apa, suntem nevoiti sa restrictionam programul de alimentare cu apa potabila in orasul Buhusi, dupa cum urmeaza:

– 25.08.2019 intre orele 17.00 – 23.00;

– 26.08.2019 intre orele 05.00 – 13.00 si 17.00 – 23.00.

Vom reveni cu amanunte.

Va mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

 

 

4 COMENTARII

  1. Am verificat pe site-ul apabacau si am constatat ca numai buhușenii consumă apă Celelalte orașe din județ nu au probleme Atâta timp cât primāria nu se implică asta o să devină obișnuință pentru că la Buhuși se poate Pe sistemul: să fie rău ca să nu fie bine că oricum buhușenii sunt mulțumiți

  2. Am verificat pe site-ul apabacau si am constatat ca numai buhușenii consumă apă Celelalte orașe din județ nu au probleme Atâta timp cât primāria nu se implică asta o să devină obișnuință pentru că la Buhuși se poate Pe sistemul: să fie rău ca să nu fie bine că oricum buhușenii sunt mulțumiți

  3. De plătit, plătim, dar când să beneficiem de apă, fie e oprită, fie numai potabilă nu se poate numi, căci nu mai respectă binecunoscutele proprietăți ale apei (incoloră, inodoră și insipidă).
    Mă rog, domnilor de la CRAB, cam când socotiți că ar fi cazul să furnizați apa fără oprire și la parametrii calitativi acceptabili?
    O soluție pentru a nu mai avea în veci probleme cu instalațiile de apă, canal, dar și a altor utilități (magistrale de cabluri de Tv și internet, etc.) ar fi trecerea acestora în subteran, într-un tunel. Investiția e foarte costisitoare, dar odată făcută, nu ar mai fi necesare astfel de scuze pentru disconfortul creat buhușenilor. Beneficii: 1. țevile nu ar mai fi supuse presiunii generate de contactul direct cu pământul aflat sub căile de circulație rutieră, deci nu ar mai prelua indirect tonajul mijloacelor de transport; 2. în cazul unei eventuale defecțiuni, nu ar mai fi necesară spargerea drumului, ci s-ar interveni local; 3. pentru instalațiile de cablu tv/internet, nu ar mai fi pericolul deteriorării fizice (prin agățare, cădere, rupere generată de condiții atmosferice, mai ale în timpul iernii); 4. costurile, inițial mari, s-ar amortiza într-o perioadă de timp acceptabilă, iar finanțarea unui astfel de proiect de către consiliul local cu bani europeni nu ar trebui să fie o mare problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here