Cozi și aglomerație pentru plata impozitelor, deși se poate plăti online

2.486

Deși pot plăti foarte simplu impozitele și taxele locale online pe ghiseul.ro încă din 2017, buhușenii se îngrămădesc la Casieria Primăriei pentru a-și achita dările. 

Din județul Bacău, doar 5 primării oferă această facilitate cetățenilor: municipiile Bacău, Onești, Moineși, orașul Buhuși și comuna Letea Veche.

Din păcate, buhușenii nu s-au înghesuit să adopte această metodă modernă și comodă. Doar 171 au conturi active pe site-ul www.ghiseul.ro. În municipul Bacău sunt 14005 conturi, la Onești sunt 2341, iar la Moinești doar 107.

Primăria Buhuși a postat următorul anunț pe site-ul propriu:

Evitați cozile și plătiți impozitul și taxele locale online, pe www.ghiseul.ro. Bonificația de 10% la plata integrală a impozitului este valabilă și online, până la data de 31 martie 2020.
 
Principalul avantaj al plății on-line cu cardul pe ghiseul.ro este faptul că o puteți face oricând şi de oriunde. Evitați, astfel, deplasarea la ghișeele instituției și aglomerația de la anumite ore. Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de UAT Buhuși.
 
Pentru întrebări legate de procedura de înregistrare pe site-ul ghiseul.ro, vă puteți adresa personalului de la Serviciul Impozite și Taxe, la numărul de telefon 0234 261220, interior 112, sau pe adresa de email impozitesitaxe@primariabuhusi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here