Copil din Buhusi atacat de maidanezi

5.615

Intamplare incredibila petrecuta zilele trecute in Buhusi. Maximilian Z, un copil care se juca in zona blocurilor dintre strazile Avantului si Bucegi din orasul Buhusi a fost atacat de unul din cainii comunitari care bantuie orasul.

Salvarea copilului a venit de la o femeie care i-a sarit in ajutor, cu toate ca aceasta a fost si ea atacata la randul ei de cainiii comunitari in urma cu ceva timp.

Aceste cazuri de oameni atacati de caini sunt din ce in ce mai dese in orasul Buhusi, iar localnicii spun ca o mare parte din acesti caini sunt adusi din alte zone si lasati liberi la Buhusi.

Autoritatile locale sunt depasite de situatie iar misiunea lor este ingreunata de unii localnici care fac tot posibilul sa ii incurce pe oamenii Primariei responsabili cu prinderea cainilor comunitari.

 

11 COMENTARII

  1. in afara de faptul ca sunt de acord cu mesajul cantecului °iubiti si cainii vagabonzi° de m. constantinescu stau si ma intreb dece copilul respectiv se juca pe strazi, incalcand astfel zona de locuit a maidanezilor si intrand in conflict cu acestia. oare nu sunt locuri de joaca special amenajate pt timpul liber al copiilor? astazi l-a muscat un caine si e vinovat cainele, binenteles, dar daca maine da o masina peste el, cine e vinovat? conducatorul auto binenteles, nu? nu sunt responsabili cei care l-au lasat in strada precum cainii comunitari. pe cand o actiune a organelor in drept privind strangerea copiilor de pe strazi si sanctionarea celor care au in sarcina siguranta si protectia copiilor? nu spun ca nu trebuiesc starpiti cainii din acel oras blestemat, dar si copii sunt f multi care umbla de capul lor pe strazi. de altfel se vede de la distanta lipsa unei echipe de conducere a orasului buhusi, o echipa mult depasita de saracie si nevoi.

  2. Va rog sa recititi textul ca sa intelegeti ca acel copil se juca intre blocuri, nu pe strada. Acolo este un spatiu cu iarba si banci, nu sunt strazi. Iar strazile nu pot fi, in niciun caz “spatiul de locuit al cainilor”, asa cum decideti dumneavoastra sa distribuiti spatiul public al orasului Buhusi, Aveti un punct de vedere gresit, atat in privinta unei intamplari care putea avea un deznodamant tragic pentru copilul nevinovat, cat si in ceea ce priveste problema cainilor fara stapan, care ataca si ucid oameni in Romania ?i fata de care dovediti exclusiva condescendenta, oferindu-le cu generozitate strazile orasului Buhusi!

  3. comentariul meu cred ca se adreseaza mai mult lui  domnul sorin  in buhusi ca de altfel  in toata ROMANIA sint prea multi caini  care ataca tot mai des  si s-au vazut cazuri foarte grave dar nimeni nu ia masuri legea protejeaza animalele dar pe oameni cine-i protejeaza D-ZEU, acel copil nu era pe strada  si nu era singur trebuie sa se faca ceva cu canii inainte ca numarul lor sa depaseasca pe cel al locuitorilor din oras ….aviz si pentru domnul primar si consilierii locali. 

  4. In urma cu 2 saptamani mergeam cu o preietena de a mea chiar prin centrul orasului cand un caine trecand pe langa noi, a apucat-o pe, prietena mea de picior, norocul ei fiind ca avea cizme mai lungi.In fiecare zi cand plec de acasa trebuie sa merg cu frica pentru ca peste tot sunt caini.Am auzit ca s-au adunat caini si s-au dus pe la periferie, nu stiu daca este adevarat dar nu mi se pare o idee prea buna.Cred ca domnul primar ar trebui sa faca un sondaj de opinie in ceea ce priveste eutanasierea cainilor.Si daca peste jumatatea populatiei din oras doreste eutanasierea atunci sa-i adune si sa-i eutanasieze.Daca ar fi dupa mine i-as omora pe toti ca ma sperie de mor….:P

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here