Copil de 9 ani violat in lanul de porumb!

5.650

Violul comis asupra unui baiat de 9 ani i-a ingrozit pe locuitorii comunei Blagesti. Pe data de 22 iunie, mama copilului a mers la Politie sa reclame faptul ca baiatul ei de numai 9 ani a disparut de la domiciliu. A doua zi dimineata, copilul a revenit acasa si i-a povestit mamei cum un baiat din sat l-a dus intr-un lan de porumb si l-a violat. Politistii au demarat o ancheta si au stabilit ca suspectul este un baiat din sat in varsta de 17 ani. Violatorul l-a ademenit pe copilul de 9 ani si l-a dus la marginea satului Blagesti, intr-un lan de porumb, unde a intretinut cu acesta raporturi sexuale anale.

“Politistii au intocmit in acest caz un dosar penal si l-au retinut pe suspect pentru 24 de ore. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva”, a declarat inspector Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau pentru Ziarul de Bacau. Victima a fost suspusa unui examen medical de specialitate, iar violul a fost confirmat de Serviciul de Medicina Legala (SML) Bacau.

 

 

 

 


5 COMENTARII

    • Hai n-o mai ardeti voi asa moralisti si judecatori ca mai mult ca toti suntem egali. Daca romanii ar renunta la ipocrizie cu siguranta am trai mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here