Copii rapiti, crime si organe vandute

4.978

Acest articol este unul diferit de tot ceea ce ati vazut pana acum pe Buhusi.NET.

Saptamana aceasta a circulat un zvon care anunta rapirea si/sau omorarea unor copii de la o scoala gimanziala din oras. Altii ar sti ca s-au gasit cadavrele lor intr-o comuna invecinata. Altii spun ca s-ar fi gasit si bani in buzunarele lor si organe lipsa. O poveste macabra ce a cutremurat orasul in ultima saptamana.

“Politia Buhusi doreste sa linisteasca populatia orasului Buhusi si sa dezminta, oficial, aceasta stire.” – a fost declaratia Inspectorului Principal Florin Vizitiu.

Stirea s-a propagat foarte repede si toti s-au ingrozit, de la taximetristii din centru si pana la bunicii si vecinii vostri octogenari. Unii parinti au refuzat sa-si mai trimita copii la scoala.

Nu se stie exact de unde a pornit acest zvon fals, insa in mod sigur Politia Buhusi nu poate sa tina ascunsa o asemenea fapta.

 

 

 

5 COMENTARII

  1. eu am vorbit cu cineva de la investigatii din Bacau si nu este nimic adevarat, mai mult avand in vedere ca au fost foarte multe zvonuri in tot judetul, politia din Bacau s-a sesizat din oficiu si au mers la licee, scoli etc.. si nici un copil nu e rapit,disparut, mort, etc…s-au anuntat la stiri alte lucruri mult mai grave si care ar fi putut baga populatia in panica, e clar ca daca era adevarat dadeau si acest lucru…

  2. eu zic doar atat . sunt o multime de oameni in strainatate cu bani … care ar plati o avere pentru a salva viata unui apropiat sau chiar pe a lor … acum ia ganditiva cat credeti ca valoreaza tacerea in tara noastra? nu trebuie cumparata tacerea tuturor ci doar a unei persoane sus puse… iar restu tac de la sine… deci dupa asta tot mai credeti ca nu e nimik adevat? tot mai aveti incredere in cuvantul spus de persoanele competente? poate ma insel sau poate nu insa vam spus doar o varianta de a cumpara tacerea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here