Contract istoric la spitalul buhușean

1.629

În ziua de 27 iunie 2023, reprezentanții Spitalului „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși au semnat cu C.A.S. Bacău contractul de servicii medicale pentru anul 2023.

„Am reușit să încheiem un contract ce ne va permite să asigurăm spitalizările continue și de zi și, mai ales, să îmbunătățim și să diversificăm serviciile medicale. Acest contract favorabil, chiar istoric, nu ar fi fost posibil fără atingerea unor indicatori de performanță care au fost în creștere în ultimii ani; mult peste media națională. Mulțumim personalului medical și de suport pentru implicare, celor care au avut încredere în noi, celor care au sprijinit și încurajat actualul trend de dezvoltare al spitalului buhușean, specialiștilor care s-au implicat în negocierea acestui contract, și, nu în ultimul rând, celor care, cu bună credință, au sprijinit și promovat imaginea instituției sanitare”, ne-a spus managerul spitalului, ing. Constantin Poiană.

Contract istoric?… „Da, întrucât valoarea acestuia este mai mare decât cea din anul trecut și, automat, mai mare decât anii precedenți. Semnarea unui asemenea contract a fost posibilă datorită atragerii de medici, dotării cu aparatură și echipamente medicale și înființării de specialități noi (gastroenterologie, ginecologie, diabet și boli de nutriție, urologie etc)”, ne-a mai spus managerul.

Ion Fercu – Desteptarea.ro

 

2 COMENTARII

  1. Contracte pentru achiziționarea de aparate… Dar, cand ai nevoie să faci o fizită medicală de specialitate , medicul este in concediu de maternitate sau și-a luat zile libere pentru că are o problemă personală de rezolvat. Deci avem spital, aparate, dar nu sunt medici, sau avem medici dar aparatele s-ar putea să nu funcționeze.

  2. Ne mandrim extrasuperfoartenemaipomenit cu excelentaextraordinaritate a megaultra…chiar si yota realizarilor spitalului…singura institutie in care “se baga”.Nu e rau,dar sa fim in stare sa ne inscriem ca U.A.T. in programul “rabla local” uite ca nu suntem in stare.Va dati seama cata colosabilitate financiara pentru
    fantasticul nostru oras? 600 RON pentru fiecare rabla…da’ chiar asa…de ce sa ia buhuseanul 2400 ron de la A.F.M.? Ma intreb ,si nu cred ca sunt singurul,oare cate miliarde de rable sa aiba cetatenii din Buhusi astfel incat manageriatul U.A.T.-ului nu si-a permis sa se inscrie in programul “rabla local”?
    Asa ,de incheiere,unde sa parcam in curtea spitalului masinile care ar fi trebuit casate prin rabla local?In fata ,lateral sau in prea spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here