Containere noi, moderne, pentru gunoiul menajer și pentru cel reciclabil

2.242

După ce săptămâna trecută au fost refăcute platformele betonate, astăzi a început montarea noilor containere pentru colectarea gunoiului de la blocuri.

În total, vor fi modernizare 15 astfel de puncte de colectare, 2 dintre ele fiind în locații noi, pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Unul va fi amplasat pe strada Tineretului, iar al doilea pe strada Ștefan cel Mare. Alte 2 platforme vechi vor fi mutate în locații noi, pe strada Bradului și pe strada Aleea Școlii.

„Platformele sunt alcătuite din module alipite prevăzute cu fante colorate, inscripționate și cu simboluri corespunzătoare următoarelor categorii de deșeuri: maro pentru deșeurile menajere, albastru pentru hârtie și carton, galben pentru plastic și metal. Vă rugăm să sortați selectiv, în interiorul locuințelor, deșeurile, pe fracții și să le depuneți în containerele din module destinate fiecărei categorii. Pentru o depozitare cât mai eficientă, vă rugăm să presați ambalajele de tip PET și să pliați ambalajele din carton.”  – se arată într-o postare a viceprimarului Dan Teslariu.

Toate aceste 15 puncte vor fi supravegheate video pentru a descuraja vandalizarea lor.
„Curățenia orașului este o muncă de echipă între primărie, operator local și cetățeni. Fără implicarea activă în acest sens nu vom avea un oraș curat, de care să fim mândri, de care să ne putem bucura.” – conchide viceprimarul Teslariu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here