Constantin Poiană este noul manager al Spitalului Orășenesc Buhuși

7.218

Constantin Poiană este, după părerea multora, principalul artizan al schimbărilor ce au avut loc la Spitalul Orășenesc Buhuși în ultimii 6-7 ani. În această perioadă, cu sprijin financiar de la Consiliul Local Buhuși, spitalul a fost modernizat din toate punctele de vedere, iar Constantin Poiană a fost Manager de Calitate. În această perioadă, Spitalul Orășenesc Buhuși, a obținut certificările ISO 9001, ISO 22000 și OHSAS 18001, dar și acreditarea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (A.N.M.C.S.).

În urma concursului ce a avut loc la începutul acestei luni, Constantin Poiană a fost declarat câștigător, cu note 9.72, surclasându-i pe Gabriel Drug (8.11) și pe Cezar Vărăreanu (7.96). Managerul din perioada 2012-2018, dr. Mouhannad Toron nu și-a mai depus candidatura pentru un nou mandat.

Constantin Poiană este vicepreședintele Asociației Evaluatorilor de Servicii Medicale (din 2016) și președinte al acestei asociații pe zona Moldova, evaluator de servicii de sănătate (din 2015), manager de calitate și șef Birou la Spitalul Orașenesc Buhuși (din 2013) și inspector SSM SU, la aceași unitate medicală (din 2011).

„Voi pune suflet în tot ceea ce fac, îmi doresc ca acest spital sa ajunga acolo unde ii este locul, sa fie un spital primitor, alături de pacienți si suferințele lor! Ca si obiective, reacreditarea ANMCS, atragerea de medici pe specialitățile deficitare si crearea de specialități noi! Nu va fi ușor, dar sunt ferm convins că se poate si ca acest spital are viitor!” – a declarat noul manager, Constantin Poiana.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here