Consilierii buhuseni, preocupati de soarta viilor si mortilor

2.201

Joi, 28.02.2013, in sedinta lor obisnuita, consilierii buhuseni vor analiza patru proiecte de hotarâri care vor viza: organizarea retelei unitatilor de invatamânt preuniversitar de stat pentru anul scolar 2013-2014; modificarea art. 1 si 2 din HCL nr. 83/30.08.2012 ,,privind constatarea ca apartin domeniului public al localitatii, bunurile imobile, precum si aprobarea intocmirii documentatiilor de cadastru, de notare in Cartea Funciara si de publicitate imobiliara, in vederea concesionarii, având drept destinatie construirea unei spalatorii auto, vulcanizare auto, precum si dezvoltarea altor activitati productive si comerciale”; actualizarea Registrului local al Spatiilor verzi din orasul Buhusi, in sistem GIS; aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a activitatii Cimitirului Central aflat in subordinea Consiliului Local Buhusi. Vor fi prezentate si informari cu privire la activitatea desfasurata de catre jandarmii buhuseni si de catre Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor, in 2012.

 

Ion Fercu

3 COMENTARII

  1. Buna ziua, cand vor fi interesati de curatenia orasului?Cei de la Liceul IonBorcea au curatat copacii si altele si au depus gunoiul tot pe spatiul vrede situat intre blocul 5 si liceu, este normal?De ce se iau masuri cu proprietarul pamantului sa-l OBLIGE sa faca curatenie?Unde sunt cei avizati sa supravegheze si sa amendeze neregulile.In orasul BUHUSI NU EXISTA NEREGULI ci doar oameni ORBI.E foarte European si sanatos sa traim printre gunoaie.Ori noi ori cei de pe langa gropile de gunoi suntem le fel.Multumim ca existati de atatia ani degeaba, pe banii nostri.

  2. Domnu’ Vasile , da de cainii aia de pe langa blocul 5 care sar la trecatori sa-i muste , de ce nu zici? Sau vrei intai sa vezi un reportaj cu vreo baba sau niste copii muscati si apoi zici de ei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here