Conferinta Orasaneasca a filialei PSD Buhusi

5.876

_MG_3178

Zi mare pentru toată suflarea pesedistă din zona. Astăzi, 16 martie, a avut loc Conferința Orășănească Buhuși a filialei PSD.

Invitații de la Organizația Județeană PSD au fost pe măsura evenimentului. După cum a remarcat o doamnă din sală, chiar înainte de începerea lucrărilor, “au venit toți”! Și anume: Dragoș Benea (Președinte CJ), Ionel Floroiu (Vicepreședinte CJ), Gabriel Vlase (Deputat), Cosmin Necula (Deputat), Lucian Șova (Deputat), Irina Florea (Secretar executiv al Organizației Județene PSD Bacău).

 

 

 

 

 

 

 

După cum au spus cațiva dintre ei, au venit la conferința organizată de PSD Buhuși pentru că filiala de aici a avut rezultate foarte bune în ultimii ani. Un alt motiv, cu siguranță, a fost și apropiatele alegeri ce vor avea loc la Organizația Județeana PSD din 29 martie, unde principali contracandidați pentru ocuparea poziției de președinte sunt chiar Dragoș Benea și Gabriel Vlase. Ambii au ținut și un mic discurs electoral, Benea spunând că este extrem de determinat pentru câștigarea funcției de președinte al organizației județene și se pare că are susținerea deputaților Sova, Necula și a vicepreședintelui CJ Bacău, Ionel Floroiu.

Conducerea PSD Buhuși a prezentat rapoarte de activitate și planuri de viitor. Au luat cuvântul primarul Ionel Turcea, Gheorghe Cautisanu, președintele organizației de seniori, Oana Timofte, președintele organizației de tineret, Mihail Pristavu, consilier județean, Elena Mitrea, Sorin Brașoveanu, Vasile Găucan, Cristian Cojocaru, vicepreședinți ai filialei locale.

Cel mai important lucru de pe ordinea de zi a fost, însă, alegerea noii conduceri a PSD Buhuși. A fost, de fapt, o reconfirmare în poziția de Președinte a viceprimarului Vasile Zaharia, fiind singurul propus pentru aceasta funcție. Acesta ne-a declarat: “Trebuie să schimbam un pic modul de lucru în organizația locală. Trebuie să terminam cu așa-zisul conflict dintre generații, și să încercăm să oferim ceva tinerilor. Avem foarte mulți tineri în organizație care vin cu speranțe la noi și noi nu le-am putut oferi prea multe în acest sens”. Referitor la alegerile județene de la sfârșitul lunii, Președintele PSD Buhusi, a spus că “fără îndoială, PSD Buhuși îl va susține pe Dragoș Benea la alegerile din 29 martie. Acesta a fost alături de noi în ultimii 8 ani de zile și prin opțiunea noastră sperăm ca va ramane în continuare alături de noi.”

_MG_3191

 

 

2 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi bine sa oferiti acel “ceva” tuturor tinerilor din oras si nu numai celor din organizatie !Poate ca ar fi mai multumiti sa primeasca locuri de munca decat functii in organizatie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here