Conducator nou la spitalul buhusean

2.842

In urma cu peste o luna, Gabriel Drug, bio-inginer medical, manager al spitalului buhusean din august 2010, si-a prezentat demisia. Atunci, acesta ne-a spus: „Codul Muncii imi da dreptul de a-mi depune demisia.” 

Acum, dupa ce perioada preavizului a luat sfarsit, prin dispozitia primarului Ionel Turcea, actualul director medical, dr. Mohanad Toron, a fost numit, pana la organizarea concursului specific, manager interimar.

Gabriel Drug a initiat proiecte interesante la spitalul buhusean si a confirmat faptul ca a avut o colaborare eficienta cu primarul Ionel Turcea. Dr. Mohanad Toron, care este, din august 2010, si directorul medical al spitalului, va asigura continuitatea fireasca a proiectelor existente, va initia noi proiecte.

I. Fercu
desteptarea.ro

4 COMENTARII

  1.  Doctorul Mohanad Toron- mare om ,mare caracter.Am beneficiat de serviciile medicale ale Dr.Mohanad Toron  pentru care-i multumesc si pe aceasta cale.Felicitari pentru functia de manager al spitalului din Buhusi ,cred cu tarie ca politicul il va lasa sa-si puna in practica cunstintele si experienta acumulata si astfel sa reanvie si acest spital.

  2. Felicitari dr.Toron pentru functia de director al spitalului.Sper sa poata face ce nu a reusit impreuna cu echipa d-lui Drug, dar el a fost director medical in aceasta echipa si-a participat la incheierea multor contracte, sedinte de administratie, negocieri cu CAS   Bacau, etc. Doar 2 reprezentanti ai vechii conduceri au avut puterea sa recunoasca greseala facuta la contractare cu CAS Bacau (declaratia d-lui primar).Nici unul nu a fost tras la raspundere, doi au plecat si unul a fost promovat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here