66 COMENTARII

 1. SINCERE CONDOLEANTE, fie ca Bunul Dumnezeu sa le dea putere tuturor membrilor familiei sa depaseasca durerea pierderii suferite.
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

 2. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe Victor, iar Oanei sa-i dea multa putere pentru a trece peste acest cumplit, nemeritat si nedrept moment al vietii.

 3. Cel mai greu de suportat este pierderea cuiva drag. Timpul trece dar în suflet ramâne o rana ce nu va cunoaste nicicând vindecarea…Oana sa fii puternica ! Dumnezeu sa aiba grija de voi , sa va dea putere sa mergeti mai departe.

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

 4. Cuvintele sunt de prisos,in urma acestei tragedii,insa noi suntem alaturi de voi cu tot sufletul.Dumnezeu sa va dea putere si sanatate,vegheati si indrumati de cei dragi.Sincere condoliante! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

 5. ne-om aminti candva tarziu de aceasta intamplare ,,,de aceasta banca unde -am stat tampla fierbinte …langa tampla …nu te te vom uita niciodata a 9 a B dumnezeu sa te aibB a alaturi :))

 6. eu nu il cunosc personal pe acest baiat dar am auzit k a fost un baiat extraordinar.stiu ca cuvintele noastre nu au nicio valoare pentru familia lui…pot sa-i zic sotiei sa fie puternica si sa treaca peste acest moment tragic in viata ei…sa se gandeasca ca are 2 copilasi ca niste ingerasi.uneori in viata mai sunt si nedreptati..uhffff..aceasta veste m-a tulburat..D-ZEU se pare ca uneori este ne drept…

 7. l am vazut o singura data la botezul Denisei si am vazut ca om extraordinar era!!! am fost socata sa aud ca nu mai e printre noi…sincere condoleante….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here