Comunicat Delgaz Grid: Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată temporar mâine, 16 iulie

1.757

Delgaz Grid finalizează o investiţie de circa 300 000 de lei în sistemul de distribuţie a gazelor naturale din orașul Buhuși.

Înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime de peste 1,1 km va creşte gradul de siguranţă al serviciului de distribuţie şi va reduce semnificativ riscul producerii unor avarii.

Pentru cuplarea şi punerea în funcţiune a noilor conducte şi branşamente, compania noastră este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 16 iulie a.c., începând cu ora 09.00, pentru consumatorii din localitate.

Delgaz Grid regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Finalizarea investiţiei de înlocuire a peste 1,1 km de conducte şi branşamente, în valoare de circa 300 000 de lei, conferă un grad ridicat de siguranţă sistemului de distribuţie, reducând semnificativ riscul producerii unor avarii majore.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o priocupare permanentă a companiei noastre, în 2019 fiind investiţi peste 210 milioane de lei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here