Chiulangii, căutați prin baruri de polițiști

2.858

Cu alte cuvinte, o acțiune a polițiștilor buhușeni pe linia prevenirii absenteismului școlar. Aceștia au luat la puricat toate barurile din preajma unităţilor de învăţământ pentru a-i depista pe chiulangii.

Florin-Vizitiu-300x224“S-a verificat prezența minorilor și, în special, a elevilor aflați în baruri în timpul orelor. Din fericire, nu a fost depistat niciun elev. Se vizează, astfel, un aspect din cadrul planului local de acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în unitățile de învățământ și în zonele adiacente acestora. Acțiunile noastre vor continua la intervale orare diferite.”  – a declarat pentru Buhusi.NET Inspectorul Principal Florin Vizitiu.

Procedura, în cazul depistării elevilor, constă în legitimarea acestora, conducerea lor la unitatea de învățământ respectivă și întocmirea unei informări scrise către conducerea unității pentru luarea măsurilor corespunzătoare regulamentului de ordine interioară.  În cazul în care sunt depistați elevi minori consumând alcool, se iau măsuri de sanționare față de comercianți, conform Legii 61 / 1991 acualizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here