Chestionare de feedback online la Spitalul „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși

956

Deși aveau în funcțiune un sistem de feedback prin chestionare, conducerea spitalului buhușean a implementat și chestionare on-line, pe baza unei aplicații creată de salariații spitalului

 

Chestionarul va putea fi accesat direct de pe site-ul spitalului sau prin scanarea unui Cod QR, afișat la avizierul spitalului și la mapa pacientului. De asemenea, vor fi disponibile și tablete pe care pacienții vor putea completa formularul de feedback.

„Totul va fi cât se poate de anonim, transparent și de un real folos în îmbunătățirea serviciilor medicale acordate pacienților noștri. Chestionarele vor fi centralizate automat într-o aplicație care va genera analiza acestora și se va putea avea acces în timp real la problemele, propunerile, punctele slabe și punctele forte ale instituției sanitare. Mai simplu, mai eficient și pentru că părerea pacienților contează pentru noi.
Totodată, pacienții vor putea sesiza, tot prin același sistem, aspectele pozitive și negative , acestea fiind accesibile în timp real echipei de management.”
– se arată într-un comunicat al Spitalului „Prof. dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Constantin Poiană, managerul spitalului buhușean: ”Am discutat cu pacienți din Buhuși, din localitățile învecinate și chiar din alte județe ale țării, per total, este bine. Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here