Cersetor condamnat la 2 luni de puscarie

4.279

Un barbat, in vârsta de 28 de ani, din Buhusi, a fost condamnat de Judecatoria Bacau la 2 luni de inchisoare cu executare, pentru savârsirea infractiunii de cersetorie. Liviu N. a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva de la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau, fiind prins de politisti.

 

desteptarea.ro

6 COMENTARII

  1. dar nu numai in Buhusi sant cersetori ,ci in intreaga lume,si apoi ei nu-ti baga mana in buzunar,daca vrei le dai un banut,dar sa-i bage la puscarie ptr.asa ceva nu am auzit nicaieri in lume,de vina este numai si numai statul Roman ca nu face ceva sa creeze locuri de munca,daca guvernantii astia au ce mnaca ce le mai pasa lor de prostime rusine lor si judecatorilor ,

  2. Da Florine, ia dai de lucru la un cersetor pe 40-50 lei pe zi sa vezi ce spune. (eu sunt bolnav) si nu muncesc pe bani astia cand aici fac si 200 lei pe zi. a fost si rportaj la tv.. la puscarie si la munca silita cu iei.

  3. treceam prin fata pe la Ciresica,si o cersetoare de vreo 50 de ani,care isi face veacul pe la Agricola,scoate de la soseta un fisic cat pumnul de gros de cate 50 ron…care-i mai sarac??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here