Cercetati pentru furt calificat

2.096

Politia orasului Buhusi a fost sesizata sâmbata, 3 octombrie, .10.2009, la ora 23.00, de Maria P., de 48 ani, ca persoane necunoscute i-au sustras o canapea, o usa din lemn si o lustra, cu ajutorul a doua carucioare, din locuinta lui Vasile C., aflata în grija reclamantei. Doua echipe de siguranta publica s-au deplasat la fata locului si au procedat la scotocirea zonei. În scurt timp, au fost depistate trei persoane care, dupa ce au abandonat bunurile, au încercat sa fuga, fiind prinsi, imobilizati, încatusati si condusi la sediul politiei. Prejudiciul, în valoare de 1.800 lei, a fost recuperat în integralitate si predat proprietarei.

Din primele cercetari s-a stabilit ca Valentin L., de 26 de ani, V. L., de 17 ani si B.C., de 15 ani, au patruns în locuinta lui Vasile C., prin fortarea sistemului de închidere a usii principale de acces în imobil, de unde au sustras bunurile mentionate.
Extinzându-se cercetarile, s-a constatat ca cele doua carucioare, cu care au transportate bunurile, au fost sustrase în aceeasi noapte din scara unui bloc din orasul Buhusi. S-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

D.M. – observatordebacau.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here