Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii selecteaza un numar de 100 de consilieri antivictimizare

1.860

Romani CRISS – Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii
A N U N T

FUNDATIA CENTRUL ROMILOR PENTRU INTERVENTIE SOCIALA SI STUDII-ROMANO CRISS, cu sediul social in Bucuresti, str. Raspantiilor, nr.11, sector 2, inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti sub nr.10/2012, CIF 8495533 – in cadrul proiectului „Abordare integrata pentru prevenirea victimizarii in comunitatile de romi”, co-finantat din fonduri europene prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, in cadrul Programului RO21 – „Cooperare in spatiul Schengen si combaterea crimei organizate si a infractionalitatii transfrontaliere, inclusiv a traficului si a gruparilor infractionale itinerante” – selecteaza un numar de 100 de consilieri antivictimizare.

Mediatoarele sanitare, mediatorii scolari, monitorii locali de drepturile omului, liderii locali si activistii romi in organizatii neguvernamentale sunt incurajati sa aplice. Persoanele selectate vor beneficia de instruire timp de o zi in domeniul antivictimizarii, detaliile logistice urmand a fi comunicate ulterior. In urma participarii la instruire, din randul participantilor vor putea fi selectati pentru contractare in cadrul proiectului un numar de aproximativ 25 de persoane.

Inscrierea se poate face prin transmiterea formularului de inscriere pe adresa de mail a fundatiei: office@romanicriss.org, pe fax 031/8157623 sau prin posta la adresa fundatiei din Bucuresti, str. Raspantiilor, nr.11, sector 2. Transmiterea formularului de inscriere este obligatorie. Persoanele care doresc pot atasa ca anexa si CV-ul (optional).

Termenul limita pentru inscriere este 28 noiembrie 2016, orele 16.00.
Informatiile complete pot fi gasite la adresa http://drepturile-omului.info/arhiva-stiri/ .
Cu stima,
Echipa Romani CRISS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here