„Celebrități” la Balul Bobocilor de la Buhuși

3.496

Weekendul a debutat fabulos pentru elevii Liceului Teoretic „Ion Borcea” din Buhuși care au avut parte de mult așteptatul Bal al Bobocilor. Cu tema „Celebrități”, aspiranții la titlurile de Miss și Mister Boboc de la liceul buhușean s-au întrecut cum au putut mai bine pe scena Casei de Cultură „Elisabeta Bostan”. Sub îndrumarea profesorilor, dar și a colegilor din clasele mai mari, bobocii de la „Borcea” au arătat că sunt talentați și pregătiți și și-au dorit să facă spectacol. Iar cei care au fost spectatori exact de asta au avut parte. De spectacol.

Bobocii au trebuit să treacă prin trei probe: defilare, proba de talente și cea de dans. Spectacolul a fost întregit de alte secvențe artistice aduse în scenă de elevii liceului: teatru, muzică și dans. În total, pe scena Casei de Cultură „Elisabeta Bostan”, 9 perechi de boboci și-au etalat talentele, acestora alăturându-se o pereche „surpriză” compusă din doi elevi…haioși.

Spectacolul a fost unul reușit, pe alocuri încărcat de emoții. După ce juriul a deliberat, eleva Alessia Apostol a fost încununată cu titlul de Miss Boboc 2022 iar partenerul ei, Lucas Nemeș a fost declarat Mister Boboc 2022 de la Liceul Teoretic „Ion Borcea” din Buhuși.

foto: Alin Rusu photography

Participanții au primit diplome, flori și premii de la sponsori. După Bal, elevii au mers la un after-party iar banii strânși din biletele de la petrecere au fost donați pentru o elevă a liceului care se confruntă cu probleme de sănătate.

Un articol de Florin Ștefănescu – desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here