Cei mai importanți antreprenori buhușeni au semnat pentru Autostrada A 13 Bacău – Brașov

2.903

Cei mai importanți antreprenori buhușeni, frații Ioan și Vasile Teslaru, susțin A13 Bacău – Brașov și proiectele de infrastructură promovate de PSD Bacău.

“Ne onorează implicarea politică a celor doi si-i asigurăm că orașul Buhuși, cu primarul Vasile Zaharia la timonă, merge în direcția cea bună”, spune europarlamentarul Dragoș Benea.

“Am avut o discuție consistentă cu cei doi antreprenori, care au înțeles că proiectele de infrastructură pe care le-am implementat în ultimii ani – sub guvernarea social-democrată al cărei prefect am fost – vor transforma Bacăul în nodul comercial al Moldovei și centrul infrastructurii regionale de transport mărfuri/persoane”, spune și candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, Valentin Ivancea.

Acesta spune că Aeroportul, Centura Bacăului și Autostrada A13 Bacău – Brașov sunt garanția, inclusiv pentru mediul de afaceri din județ, că mergem hotărât pe drumul cel bun, drumul dezvoltării durabile.

“Sunt sigur că prezența dlui. Vasile Teslaru pe lista de consilieri județeni PSD este un plus pentru orașul Buhuși și pentru administrația destoinicului primar Vasile Zaharia, care se poate bizui pe echipa pe care deja o facem la CJ. Frații Teslaru sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi: au ales calea implicării pentru comunitatea în care s-au născut și format ca oameni, și în care au rămas cu familiile lor, iar asta este un lucru de apreciat”, mai spune Valentin Ivancea.

La rândul său, Dragoș Benea crede că primarul Zaharia va găsi un partener de nădejde în viitorul președinte al CJ Bacău, Valentin Ivancea, un om determinat și onest care și-a dovedit profesionalismul cât timp a condus Prefectura Bacău.

“Cei care vor să revină, mânați de un spirit revanșard, la conducerea primăriei, nu au cele mai bune gânduri pentru Buhuși și locuitorii săi. Ciorba reîncălzită “Turcea” este o ciorbă reîncălzită și dacă acest fost coleg al nostru avea ceva de demonstrat, o putea face în 16 ani cât a fost primar al orașului (2000 – 2016)”, a mai precizat Dragoș Benea.

Europarlamentarul băcăuan consideră că un vot pentru Turcea la alegerile din 27 septembrie este un vot irosit, întrucât – din cauza problemelor sale cu justiția – un eventual mandat al lui Turcea nu va putea fi validat.

“Cine se gândește la viitorul Buhușului, să voteze cu Vasile Zaharia și echipa sa. Mulțumesc, în final, fraților Teslaru că au venit alături de eforturile noastre de a transforma județul Bacău în hub-ul comercial al regiunii Nord-Est. Împreună vom reuși!” – Dragoș Benea, europarlamentar.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here