„Cartea, prietenul care nu trădează niciodată”

1.618

Asociația Culturală ,,Renașterea” Buhuși, în parteneriat cu Biblioteca Orășenească ,,George Bacovia” Buhuși,  a organizat astăzi, 23 decembrie, manifestarea  culturală ,,Cartea, prietenul care nu trădează niciodată”.  Au fost donate buhușenilor, în regim stradal, sute de cărți. Peste o sută de volume au fost donate și așezământului ,,Satul Seniorilor Milly”.

Sponsori generoși  au asigurat  o varietate impresionantă a titlurilor și autorilor cărților.  MĂNĂSTIREA CIOLPANI, ROAN INVEST, DRUCODAN TRANS IMPEX SRL,  CIREȘICA au fost sponsorii principali ai evenimentului.  Au fost și persoane fizice care au donat cărții: Constantin Stoica, Mariana Sava, Mădălina Cocea, Gianina Nistor, Lucian Grigore, Radu Apostică, Alfred Geib, Adrian Zavate, Gheorghe Dornescu, Ion Dinvale, Ion Fercu…

„Buhușenii au aplaudat această inițiativă. Mulțumim sponsorilor!”, a spus liderul Renașterii, prof. Petru Botezatu. „Cartea și câinele sunt singurii prieteni care nu trădează, nu uită. Cartea are însă un specific: e ca parașuta. Nu poate fi de folos decât dacă o deschizi. Și despre asta am vorbit cu sutele de cititori care s-au apropiat și astăzi cu sufletul de Carte”, a adăugat Ion Fercu.

„Ne bucură această nouă inițiativă culturală. De sărbători, încă o bucurie pentru buhușeni…”, a apreciat primarul Vasile Zaharia.

,,Frumoasă surpriză! Elevată! Sponsori cu suflet, organizatori inspirați. Sărbătorii minunate!”, a apreciat Irina Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here