Caravana SMURD „Fii pregătit” ajunge la Buhuși, duminică, 18 noiembrie

2.660

Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență, la nivel naţional.

Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Caravana va fi amplasată în centrul orașului Buhuși și de-a lungul zilei, în intervalul 09.00-17.00, se vor organiza cursuri informative de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Prezentările vor include principalele dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here